Hakkımızda

NFCK Kimdir?

Bir Dijital Promosyon markası olan NFCK, dijital kartvizit sektörüne ekonomik ve vip paketlerle her kesime hitap eden bir dijital kartvizit anlayışı getirmiştir.

2015'ten beri reklam sektörüne baskılı ürünler üreten firmamız, yenilikçi vizyonu ile, ithalat gücü, makina parkuru ve tecrübeli ekibiyle siz değerli müşterilerimizin dijital ürün ihtiyaçlarını tespit edip belirtilen bütçeyle en uygun dijital promosyon ürünlerini üretiyor. Son projelerimizden olan NFC tabanlı dijital kartvizit ürünümüz ekonomik paketler ve premium paketlerle küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelere hitap edebilmektedir.

Kendi ithalatımız olan NFC kartların baskılarını da yine kendi baskı makinamızda alanında profesyonel baskı operatörlerimiz ve grafik tasarımcılarımızla yapmaktayız. Bilgileri kendiniz güncelleyebileceğiniz sitemizi de kendi sunucumuzda barındırdığımız, yine uzman yazılımcılarımızın takip ettiği yazılımlarla sürekli güncel tutuyoruz.

banner

ÖZGÜRLÜK ELİNİZDE

Bilgilerinizi Kendiniz Güncelleyin

Sipariş sonrası size göndereceğimiz kullanıcı adı ve şifre ile NFC Kullanıcı paneline girip tüm bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Google'da kart bilgilerim çıksın ya da çıkmasın gibi hassas ayarları kendiniz yapabileceğiniz kullanıcı dostu arayüzümüzü çok seveceksiniz.

0
+
Tecrübemiz
0
+
Mutlu Müşterilerimiz
0
+
Kurumsal Proje
0
+
Ekibimiz